Beach Cleanup

Beach Cleanup
Beach Cleanup

Welkom bij ons bedrijfsuitje waarbij we samen gaan werken aan een schoner en duurzamer milieu door middel van een beach cleanup.

Tijdens deze dag zullen we niet alleen het strand schoonmaken, maar ook leren over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Laten we samenwerken om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Het gaat erom dat we bewust nadenken over onze impact op het milieu en ons gedrag aanpassen om deze impact te verminderen. Dit is geen makkelijke opgave, maar door ons bewustzijn te vergroten en actie te ondernemen, kunnen we het verschil maken. Tijdens onze beach cleanup zullen we ons daarom richten op het verminderen van afval op het strand en het leren van duurzame gewoonten die we kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een ander belangrijk thema dat aan bod komt. Bedrijven hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen voor het milieu en de samenleving waarin ze opereren. Het is belangrijk dat bedrijven niet alleen gericht zijn op winst, maar ook op het creëren van waarde voor de samenleving. Door als bedrijf mee te doen met de beach cleanup stellen jullie een voorbeeld, en laat je zien de verantwoordelijkheid serieus te nemen.

De beach cleanup zal ook gericht zijn op het belang van het milieu.

Het is belangrijk om ons te realiseren dat onze planeet kwetsbaar is en dat we ons best moeten doen om haar te beschermen. Het verminderen van afval is slechts een klein onderdeel van wat we kunnen doen om het milieu te beschermen. Tijdens ons bedrijfsuitje zullen we daarom ook leren over andere manieren waarop we ons steentje bij kunnen dragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Maar ons bedrijfsuitje is niet alleen gericht op leren en bewustwording, we zullen ook actief aan de slag gaan. Samen met jouw collega's gaan jullie het strand schoonmaken en afval verzamelen. Dit zal niet alleen zorgen voor een schoner strand, maar ook voor een betere teambuilding. Door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, zullen jullie als team sterker worden en ons bewustzijn van duurzaamheid en MVO vergroten.

Dit bedrijfsuitje zal niet alleen bestaan uit het opruimen van de kustlijn. We zullen ook genieten van de prachtige omgeving en de natuurlijke schoonheid van het strand. Door deel te nemen aan een beach cleanup zullen we ons meer verbonden voelen met de natuur en ons bewuster worden van het belang om haar te beschermen. Dit zal ons niet alleen inspireren om in ons dagelijks leven duurzamer te zijn, maar ook om als bedrijf meer te doen om onze verantwoordelijkheid te nemen.

Kortom, dit beach cleanup bedrijfsuitje, zorgt voor meer dan alleen een schoner strand!

in samenwerking met trees4all planten wij bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

beach clean up
scheveningen clean-up beach
clean the beach scheveningen
uitjes beach cleanup
uitje beach cleanup
scheveningen beach cleanup
schoon strand
cleanup uitje beach
samen strand schoonmaken
clean the beach
bedrijfsuitje beach cleanup
beach cleanup strand