Over ons

Welkom bij Expeditie Noordzee waar we staan voor duurzaamheid en een gezonde levensstijl. Wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol spelen in het verbeteren van onze planeet en het welzijn van haar bewoners. Daarom bieden wij op maat gemaakte groene bedrijfsuitjes aan, welke duurzaamheid en gezondheid als kernwaarden hebben. Ook voor familiedagen, vriendengroepen of voor andere teams en groepen, zijn onze duurzame uitjes uitermate geschikt.

Duurzame bedrijfsuitjes

Onze bedrijfsuitjes zijn zo samengesteld dat ze voor ieder wat wils bieden. Of u nu op zoek bent naar een actieve dag in de buitenlucht of juist naar een ontspannen dag waarbij u even helemaal tot rust kunt komen. Wij bieden de perfecte combinatie van activiteiten voor uw team en uw collega's. Onze activiteiten zijn gericht op duurzaamheid en gezondheid en worden op een unieke manier samengebracht om zo een onvergetelijke ervaring te creëren.

mvo bedrijfsuitje 

Een van onze populaire activiteiten is de beach cleanup. Samen met uw collega's of teamleden gaat u het strand op om afval te verzamelen en het strand weer schoon te maken. Op deze manier draagt u bij aan het behoud van onze oceanen en stranden. Het is niet alleen een leuke en gezonde activiteit, maar het laat ook zien dat uw bedrijf zich bewust is van haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid.

Bekijk meer van onze duurzame uitjes

Expeditie Noordzee

Expeditie Noordzee staat voor duurzaamheid en een gezonde levensstijl. Deze website is een aanvulling op het assortiment van Lighthouse Events & Media BV, waar al 10 jaar op professionele wijze zakelijke evenementen worden georganiseerd. De Scheveningse onderneming gelooft dat bedrijven een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de planeet en het welzijn van haar bewoners. Daarom bieden ze op maat gemaakte bedrijfsuitjes aan die duurzaam, maatschappelijk verantwoord en gezond zijn.