Boks clinic

Boks clinic
Boks clinic

Bokstraining met vrienden of collega’s

πŸ₯Š Duurzame Teamboost Workshop: Boksen als Bedrijfsuitje! 🌱

Stap uit je comfortzone en ontdek de kracht van teambuilding met onze duurzame workshop Boksen! Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen over het milieu gaat, maar ook over het creëren van blijvende verbindingen binnen teams. Onze workshop combineert sport, plezier en bewustzijn, waardoor het de ideale keuze is voor een bedrijfsuitje dat niet alleen energiek is, maar ook duurzaamheid in teamdynamiek bevordert.

Workshop Overzicht:

  • 🌍 Duurzaamheid in Actie: Onze workshop is ontworpen met duurzaamheidsprincipes in gedachten. Door gebruik te maken van hoogwaardige, herbruikbare materialen zoals duurzame bokshandschoenen en de KICKBAG, verminderen we onze ecologische voetafdruk terwijl we een krachtige ervaring bieden.

  • 🀝 Teambuilding: De focus ligt op samenwerking, communicatie en het ontwikkelen van een sterk teamgevoel. In tweetallen gaan deelnemers aan de slag, waarbij ze de basisprincipes van boksen verkennen, zoals houding, ademhaling, stevig staan en presteren onder druk. Dit alles met het oog op het versterken van de onderlinge banden binnen het team.

  • πŸ˜„ FUN Factor: Bij ons staat de 'FUN factor' centraal! Boksen is niet alleen een fysieke activiteit; het is een boeiende en leuke manier om stress te ontladen en teamspirit te bevorderen. De workshop is ontworpen om een glimlach op ieders gezicht te toveren en positieve energie te verspreiden.

Waarom Boksen voor Jouw Team?

  1. 🌐 Duurzaam: Onze workshop is gebaseerd op duurzaamheidsprincipes, waarbij we streven naar een minimale impact op het milieu zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de ervaring.

  2. 🀼 Teambuilding: Leer je team op een geheel nieuwe manier kennen door samen de uitdagingen van het boksen aan te gaan. Ontdek elkaars sterke punten en werk samen aan het verbeteren van zwakke punten.

  3. πŸ˜… Stressontlading: Boksen is een uitstekende stressontlader. Het biedt de perfecte gelegenheid om stoom af te blazen en een frisse, positieve mindset te bevorderen.

Praktische Informatie:

  • ⏰ Duur: Kies voor een workshop van 1 uur of ga voor een uitgebreidere ervaring van 1,5 uur.
  • 🏒 Locatie: Zowel binnen als buiten beschikbaar, zodat je de workshop kunt aanpassen aan de wensen van jouw team.

Neem deel aan onze duurzame Boksworkshop en ontdek de kracht van samenwerking, plezier en bewuste teamontwikkeling. Maak van jullie bedrijfsuitje een gedenkwaardige ervaring waarbij duurzaamheid en teambuilding hand in hand gaan! πŸ₯ŠπŸŒΏ

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

boksen nederland workshop
boks clinic expeditie noordzee
workshop boksen duurzaam bedrijfsuitje