GPS City Game

GPS City Game
GPS City Game

Spectaculaire City Games met een keuze uit 3 spellen

Onze City Games zijn Tablet GPS games die vergelijkbaar zijn met een outdoor escape room. Het spel is eenvoudig: volg de GPS-route op de tablet, los slimme raadsels op en voltooi je missie! Daarnaast ontvang je ook een handige koffer of rugzak gevuld met gadgets om je te helpen bij het volbrengen van de opdracht.

De games zijn gebaseerd op populaire series/films. Onze games bevatten verscheidene levendige augmented reality creaties.

Je kunt kiezen uit onze drie spannende City Games:

1. Undercover
2. La Casa dinero
3. No Time to Die

citygame undercover

1. City Game Undercover

Infiltreer een enorm groot drugsnetwerk als undercoveragenten! Ontdek de locatie van de volgende drugszending. Deze game bevat een groot scala aan Augmented Reality opdrachten gebaseerd op dit onderwerp. Het is een race tegen de klok. Als Marco V. erachter komt dat je naar zijn voorraad op zoek bent is het over. Vind de locatie en ontmantel Marco V. zijn imperium.

citygame la casa dinero

2. City game La Casa dinero

Deze City Game is een levensechte escape room ervaring gemixt met een goede dosis aan Augmented Reality. Jij en de andere spelers zullen door een meeslepend verhaal navigeren terwijl jullie verschillende puzzels oplossen. El Professor wil weten of hij samenwerkt met het beste team. Om dat te doen heeft hij een aantal vragen in de stad uitgezet. Beantwoord al deze vragen en ga samen de bank overvallen!

citygame no time to die

3. City game No Time To Die

Welkom in ons spionnen netwerk! Ontrafel wat er met jou vriend Skripal is gebeurd en red de wereld! Dit is een exclusieve game die de echte wereld mixed met de virtuele wereld. Jij en je team zullen worden getraind om de wereld van de verdoemenis te redden. Kunnen jullie deze ultieme missie volbrengen? Naam is onlangs gewijzigd naar: No Time To Die.

Duur en prijzen:

Optie 1: 90 minuten | 35 euro p.p. (excl. btw)
Optie 2: 120 minuten | 37,50 euro p.p. (excl. btw)

  • inclusief hardware en gespecialiseerde begeleiding
  • inclusief extra spelmateriaal (koffer / tas)
  • we maken teams tussen de 4 en 8 per tablet
  • groepen spelen gezamenlijk een halve finale en een finale
  • 1 team wint!

City Game voor grote groepen

Voor groepen van 100 personen of meer bieden wij maatwerkopties. Wil je bijvoorbeeld een introductievideo van jouw CEO, vragen over je eigen bedrijf en/of medewerkers met eigen video's en afbeeldingen? Vraag naar de mogelijkheden.

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

city game den haag
city game scheveningen
city game noordzee
city game strand