Escape the Beach

Escape the Beach
Escape the Beach

Escaperoom op het Strand op het strand van Scheveningen

De escape rooms zijn razend populair! Expeditie Noordzee heeft Escape the Beach ontwikkeld. Een escape room variant op het leukste strand van Nederland: Scheveningen.

Samen met je teamgenoten ben je lekker in de buitenlucht op een uitdagende missie. Groepen tot 50 personen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan dit spectaculaire, originele en unieke uitje. Iedereen in het team moet zijn steentje bijdragen aan het oplossen van puzzels en raadsels om verder te komen in de strijd. Met de gewonnen steekpenningen kun je tijdens het gezamenlijke finalespel proberen het raadsel van Scheveningen op te lossen. De groep die dit het beste doet, wint! Het escaperoomspel duurt 1,5 uur.

Zorg ervoor dat je binnen de tijd het raadsel ontcijfert, want anders...

Gedurende het spel Escape the Beach duik je in een historische Scheveningse familievete

Er woedt een strijd om de visserijrechten voor de kust. Welk vissersgeslacht (team) is het slimst en snelst in het oplossen van de raadsels en uitdagingen die tussen jou en de rechten op de visserij staan? Stel de inkomsten voor toekomstige generaties van je familie veilig en verover de nodige informatie om de steekpenningen te verzamelen voor het omkopen van de rechter. Door middel van verschillende fysieke en mentale uitdagingen word je als team op de proef gesteld. Dit alles gebeurt op en rond het Scheveningse strand. Zorg dat je binnen 1,5 uur alle informatie hebt verzameld en zet alles op het spel bij de laatste machtsstrijd. Leer de duistere kant van Scheveningen kennen...

Het is een aaneenschakeling van breinbrekers en raadsels. Maar bovenal teamopdrachten! Escape the Beach is zodoende ideaal voor teambuilding. De groep wordt opgedeeld in teams van 5 à 6 personen. Je kunt de teamindeling vooraf zelf aanleveren of we maken ter plekke de indeling. Slechts één groep kan de uiteindelijke winnaar worden. Het spel kan ook worden gespeeld met één team. Dan gaat het erom dat de ontsnapping binnen de gestelde tijd van 1,5 uur wordt voltooid.

Escape the Beach bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen

Onze locatie voor Escape the Beach is het strand van Scheveningen. Deze populaire badplaats is uitermate geschikt voor onze escape room variant. Een dagje strand kan goed worden gecombineerd met een lunch vooraf of een afsluitende BBQ. De vele strandtenten van Scheveningen bieden altijd de juiste faciliteiten voor jouw groepsgrootte en gewenste sfeer.

Combineer Escaperoom op het Strand met een drank-, lunch- of dinerarrangement bij de verschillende strandtenten waarmee we samenwerken. Wij werken samen met horeca die in overeenstemming zijn met onze groene visie op het gebied van gezondheid en milieu. Die bij voorkeur in het bezit van een Green Key duurzaamheidscertificaat zijn om voedselverspilling tegen te gaan. 

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

archery tag strand
strandspel noordzee
teamspel noordzee
teambuilding duurzaam
uitje duurzaam
escape the beach
escaperoom noordzee