Expeditie RobinZon

Expeditie RobinZon
Expeditie RobinZon

Duurzaam Bedrijfsuitje

Expeditie RobinZon: Avontuur met een Groene Twist

Ontdek Expeditie RobinZon, het originele en duurzame bedrijfsuitje van Expeditie Noordzee waar gezondheid en sportiviteit samenkomen. Deze unieke ervaring kan worden uitgebreid met een Beach Clean-up, Wim Hof clinic, duindropping of zeewierwandeling. Door het toevoegen van één van deze onderdelen krijgt dit een uitje een groen, duurzaam en milieubewust teintje. Een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarin sportiviteit en teamgeest centraal staan. 

Proeven & Actie: Expeditie RobinZon

Expeditie RobinZon is geïnspireerd door het bekende televisieprogramma; Expeditie Robinson. Expeditie Noordzee voegt aan het survivor-thema een duurzame twist toe. Onder professionele begeleiding spelen teams uitdagende proeven en gaan ze de strijd aan op het strand. Het is meer dan alleen een competitie. Zo is het altijd lachen geblazen wanneer de manager van het gezelschap een eetproef moet doorstaan, en zijn jullie verbaasd over hoe voedzaam zeewier is. Ook zijn er skills nodig bij het goed uitvoeren van de vuurproef. Om zonder behulp van fossiele brandstof ouderwets een vuurtje te starten, dat is duurzaamheid ten top. En 'back to basic'.

Expeditie RobinZon & Expeditie Noordzee

Dit team- of bedrijfsuitje speelt zich af op een toplocatie aan het Zuid-Hollandse strand, met de mogelijkheid om het evenement ook op andere kustlocaties te organiseren. Het omvat diverse uitdagende proeven die de vaardigheden en kwaliteiten van de deelnemers testen, waardoor het perfect is als teambuildingactiviteit en bijdraagt aan het versterken van de teamgeest. Er zijn drie varianten van de expeditie beschikbaar. We passen de uitdagingen graag aan op de behoeften van de groep en het budget. Combineer het met een drank-, lunch- of dinerarrangement bij de verschillende strandtenten waarmee we samenwerken. Wij werken samen met horeca die in overeenstemming zijn met onze groene visie op het gebied van gezondheid en milieu. Die bij voorkeur in het bezit van een Green Key duurzaamheidscertificaat zijn, om voedselverspilling tegen te gaan. 

Duurzame Bedrijfsuitjes met Expeditie Noordzee

Bij Expeditie RobinZon draait alles om een spannende strijd op het strand zonder het milieu te belasten. Als marktleider in duurzame bedrijfsuitjes zorgen wij ervoor dat jullie niet alleen een geweldige teambuildingervaring beleven, maar ook bijdragen aan duurzaamheid, groen ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bovendien vereisen de verschillende vaardigheden en kwaliteiten, waarbij samenwerking en communicatie cruciaal zijn voor succes. Kies daarom Expeditie RobinZon voor een teambuildingsevenement vol belevingen waarbij er aandacht is voor zowel mens en natuur.

Neem contact met ons op via het formulier en creëer samen een geslaagd duurzaam bedrijfsuitje met Expeditie Noordzee.

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

denhaag wandelende a
den haag duurzaam
wiebeltafel strandspel
uitje wandelende a
wiebeltafel uitje
scheveningen lunch werk
wandelende a noordzee
expeditie scheveningen
noordzee co2-neutraal
wiebeltafel bedrijfsuitje
bedrijfsuitje uitje wandelende a
bedrijfsuitjes uitje wandelende a
wandelende a den haag
expo scheveningen
noordzee scheveningen
noordzee uitjes
scheveningen lunch werk
scheveningen wandelende a
scheveningen duurzaam
wiebeltafel teamuitje
wandelende a teamuitje