Expeditie Scheveningen

Expeditie Scheveningen
Expeditie Scheveningen

Duurzaam uitje Expeditie Scheveningen

Expeditie Noordzee biedt Expeditie Scheveningen. Een origineel en duurzaam teamuitje waarin gezondheid en sportiviteit centraal staan. Desgewenst kan Expeditie Scheveningen worden uitgebreid met een Beach Clean-up, Wim Hof clinic, duindropping of zeewierwandeling. Door het toevoegen van één van deze onderdelen krijgt dit een uitje een groen, duurzaam en milieubewust teintje.

Bedrijfsuitje Expeditie Scheveningen

Het team- of bedrijfsuitje Expeditie Scheveningen wordt gespeeld op het strand en bevat verschillende proeven die vaardigheden en kwaliteiten van de deelnemers testen. Expeditie Scheveningen is zeer geschikt als teambuildingactiviteit en draagt bij aan het versterken van de teamgeest. Er is keuze uit drie varianten van de Expeditie, en het is mogelijk om het uitje te combineren met een drank-, lunch-, of dinerarrangement in samenwerking met verschillende strandtenten, waar steeds een vega-optie beschikbaar is. Het uitje is mobiel, en dus ook flexibel inzetbaar op een locatie naar keuze. Kies voor een unieke en duurzame teambeleving met Expeditie Scheveningen!

Onze Expeditie Scheveningen is geïnspireerd op het welbekende televisieprogramma, maar met een duurzame twist. Onder professionele begeleiding spelen jullie in teams van vijf personen en worden jullie onderworpen aan uitdagende proeven. Uiteraard zal de vuurproef niet ontbreken, maar er is meer! Wij bieden ook de unieke eetproef aan, altijd een leuke uitdaging voor de manager van het gezelschap.

Duurzame bedrijfsuitjes

Bij Expeditie Scheveningen draait alles om een spannende strijd op het strand, waarbij jullie niet alleen onderling de competitie aangaan, maar ook een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving. Want zoals bij al onze uitjes, staat ook bij Expeditie Noordzee duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat Expeditie Scheveningen niet alleen een plezierige ervaring is, maar ook een positieve bijdrage levert aan de omgeving. Niet voor niks is Expeditie Noordzee marktleider duurzame bedrijfsuitjes. Onze instructeurs zorgen voor een korte introductie waarna jullie actief het spel ingaan. Tegelijkertijd beleven jullie de natuurlijke omgeving van één van onze vele strandlocaties en leer je hoe je samenwerking en communicatie kunt verbeteren.

Expeditie Scheveningen is niet alleen een geweldig teambuildingsevenement, maar ook een gelegenheid om als bedrijf de mens en natuur centraal te stellen. Elke proef vereist verschillende vaardigheden en kwaliteiten, waarbij samenwerking en communicatie essentieel zijn voor succes. Door deze teambuildingactiviteit te kiezen, stimuleren jullie een positieve werkomgeving en versterken jullie de teamgeest.

Bij Expeditie Noordzee begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met verschillende behoeften en budgetten. Daarom bieden we drie varianten van Expeditie Scheveningen aan: Budget, Compleet en XL. Zo kunnen jullie een optie kiezen die het beste bij jullie groep past. Neem contact met ons op via het formulier om te ontdekken welke variant geschikt is voor jullie bedrijf.

in samenwerking met trees4all planten wij bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

denhaag wandelende a
den haag duurzaam
wiebeltafel strandspel
uitje wandelende a
wiebeltafel uitje
scheveningen lunch werk
wandelende a noordzee
expeditie scheveningen
noordzee co2-neutraal
wiebeltafel bedrijfsuitje
bedrijfsuitje uitje wandelende a
bedrijfsuitjes uitje wandelende a
wandelende a den haag
expo scheveningen
noordzee scheveningen
noordzee uitjes
scheveningen lunch werk
scheveningen wandelende a
scheveningen duurzaam
wiebeltafel teamuitje
wandelende a teamuitje