Maatwerk Bedrijfsuitje

Maatwerk Bedrijfsuitje
Maatwerk Bedrijfsuitje

Wilt u als bedrijf een uniek en duurzaam bedrijfsuitje organiseren waarbij teambuilding, gezondheid en natuurbehoud centraal staan? En dat ook sociaal en maatschappelijk verantwoord is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Expeditie Noordee biedt verschillende activiteiten aan die niet alleen leuk en uitdagend zijn, maar ook bijdragen aan bewustwording en aan het behoud van onze planeet. Voor elk uitje dat wordt geboekt planten wij 2 bomen en doneren een percentage aan een twee goede doelen. 

Wij bieden op maat gemaakte bedrijfsuitjes aan waarbij we verschillende duurzame activiteiten combineren om een onvergetelijke dag te creëren. Voor een bedrijfsuitje op maat, kunt u o.a. kiezen uit de volgende onderdelen:

  • Een van onze populaire activiteiten is de Beach Cleanup. Samen met je team ga je het strand op om afval te verzamelen en de kustlijn schoon te maken. Tijdens deze activiteit werken we samen aan een betere toekomst voor onze planeet en leren we hoe we ons afval kunnen verminderen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een geweldige teambuilding activiteit.

  • Een andere activiteit die we aanbieden is de Wim Hof clinic. Dit is een workshop waarin je kennis maakt met de Wim Hof-methode, die bekend staat om zijn voordelen voor de gezondheid en het immuunsysteem. Tijdens deze clinic leer je hoe je je ademhaling en lichaamstemperatuur kunt controleren en hoe je stress kunt verminderen. Het is niet alleen een geweldige manier om je team te versterken, maar ook om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

  • Als je van de natuur houdt, dan is onze zeewierwandeling een geweldige keuze. Tijdens deze wandeling leer je over de verschillende soorten zeewier die in de zee groeien en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Het is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar ook om te leren over duurzaamheid en hoe we onze impact op de natuur kunnen verminderen.

  • Yoga op het strand is ook een populaire activiteit bij onze klanten. Tijdens deze sessie breng je je geest en lichaam in balans terwijl je luistert naar het geluid van de golven en de zonsondergang bewondert. Het is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, maar ook om je team te versterken en nieuwe energie op te doen.

  • Een andere uitdagende activiteit die we bieden is Pullka. Dit is een sport die is ontstaan in Finland en die vergelijkbaar is met langlaufen, maar dan met een slee. Het is niet alleen een leuke en uitdagende activiteit, maar ook een geweldige manier om te werken aan teambuilding en communicatie. Het vergt samenwerking om de slee te trekken en te navigeren door de natuur.

  • Als je op zoek bent naar iets avontuurlijks, dan is de Duindropping misschien iets voor jou. Tijdens deze activiteit word je gedropt op een geheime locatie in de duinen en moet je met je team proberen terug te keren naar de startlocatie. Het vergt strategisch denken en samenwerking om deze uitdaging succesvol te voltooien.

Overtuigd? Neem contact met Expeditie Noordzee op, en vraag ons naar de mogelijkheden om verschillende onderdelen te combineren.
Vrijblijvend een offerte aanvragen? Gebruik de button 'offerte aanvragen' aan de linkerkant. 

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

bedrijfsuitjes beach clean up
clean the beach scheveningen
zeewierwandeling
scheveningen lunchen werk
wandelende a teamuitje
yoga aan zee
maatwerk duurzaam bedrijfsuitje
lunch met collegas scheveningen
wiebeltafel noordzee