Powerkiten

Powerkiten
Powerkiten

Kom Powerkiten aan Zee πŸͺ

Ervaar de kracht van de natuur en geniet van een onvergetelijk avontuur aan het strand met onze Powerkiten ervaring! Bij Expeditie Noordzee voorzien we je van een krachtige powerkite, zodat je zelf geen investering hoeft te doen. Laat je meevoeren door de wind terwijl je buiten bent, onder de stralende zon en met de verfrissende zeewind in je haren. Powerkiten is niet alleen een opwindende activiteit, maar ook een duurzame manier om te genieten van de natuurlijke elementen. Terwijl je de kracht van de wind benut, voel je de energie die door je heen stroomt terwijl je de powerkite bestuurt en laat je inspireren door de schoonheid van de natuur om je heen. Boek nu je Powerkiten uitje en laat je verrassen door de sensatie van vliegeren aan het strand!

🌬️De wind geeft zóveel energie! πŸ’¨πŸ’¨

  • πŸƒ ΰΌ„ Duurzame energie: Powerkiten maakt gebruik van de kracht van de wind om vliegers te laten vliegen en zo voort te bewegen. Een uitstekend voorbeeld van het gebruik van een duurzaam energiebron waar Nederland rijk aan is. 

  • Natuurbehoud: Door te powerkiten aan zee kun je de schoonheid en kwetsbaarheid van de kustlijn ervaren en waarderen. Dit draagt bij aan het bewustzijn van het belang van natuurbehoud en het beschermen van het milieu. Om beurten bestuurt de groep de kite. Er tijd genoeg om elkaar te leren kennen en van het uitzicht en de kustlijn te gnieten. 

  • Groen ondernemen: Powerkiten aan zee is een duurzame beleving. Expeditie Noordzee kiest voor marktleider A-materialen en kites. Door bewust in te kopen, verspillen we minder en is er minder afval. Bovendien maken we gebruik van de wind. Zodoende verminderen de negatieve impact op het milieu. Dit duurzame uitje is nagenoeg CO2-neutraal. 

  • Educatie: Powerkiten aan zee kan worden gebruikt als educatief hulpmiddel om mensen sportief bezig te laten zijn en tevens een manier waarop ze kunnen bijdragen aan een beter milieu. Dit kan helpen om mensen te inspireren en te motiveren om actie te ondernemen en hun ecologische voetafdruk te verminderen.Combineer het met Beach Cleanup of Zeewierwandeling. Of combineer via Maatwerk bedrijfsuitje.

  • Combineer Powerkiten met een drank-, lunch- of dinerarrangement bij de verschillende strandtenten waarmee we samenwerken. Wij werken samen met horeca die in overeenstemming zijn met onze groene visie op het gebied van gezondheid en milieu. Die bij voorkeur in het bezit van een Green Key duurzaamheidscertificaat zijn om voedselverspilling tegen te gaan. 

Powerkiten aan Zee voor duurzaamheid, groen ondernemen en het schoonhouden van ons prachtige Noordzeestrand.πŸƒ

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

Powerkiten aan zee
Powerkiten klassen
Powerkit noordzee