Pullka

Pullka
Pullka

πŸ›· πŸ›· Pullka is een unieke en uitdagende activiteit die zijn oorsprong vindt in Finland en vergelijkbaar is met langlaufen, maar dan met een slee. Het is niet alleen een leuke en uitdagende bezigheid, maar ook een geweldige manier om te werken aan teambuilding en communicatie binnen uw bedrijf. Bij Pullka draait alles om samenwerking, waarbij de deelnemers de slee trekken en navigeren door de natuurlijke omgeving.

πŸ–οΈTijdens een Pullka-activiteit maken we een sledetocht door de duinen en/of over het strand. Het unieke aspect van Pullka is dat de sleden worden voortgetrokken door de deelnemers zelf, wat niet alleen bijdraagt aan de fysieke gezondheid, maar ook aan het versterken van teambuilding en samenwerking binnen het team. Bovendien is Pullka een duurzame activiteit, omdat er geen brandstof of elektriciteit nodig is om de sleden voort te bewegen.

πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Kies voor Pullka als een manier om uw team fysiek te verbeteren, de elementen te trotseren en het teamgevoel te versterken. Het is een CO2-neutraal bedrijfsuitje dat perfect past bij bedrijven die streven naar duurzaamheid en groen ondernemerschap. Door te kiezen voor Pullka laat uw bedrijf zien dat het zich inzet voor het milieu en tegelijkertijd investeert in de teamgeest en samenwerking binnen uw organisatie.

Boek vandaag nog een Pullka-activiteit voor uw bedrijf bij Expeditie Noordzee. Ontdek de voordelen van deze unieke en duurzame teambuildingervaring en maak van uw bedrijfsuitje een onvergetelijke en waardevolle beleving voor uw team.🌊

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

pullka expeditie noordzee duurzaam
duurzaam outdoor training pullka
fysiek team uitje pullka
pullka team noordzee expeditie
team gym strand pullka den haag
team gym strand pullka scheveningen groen uitje
teambuilding gym strand pullka scheveningen den haag
den haag corporate eco friendly workout pullka