Seahiking

Seahiking
Seahiking

Seahiking strand Den Haag

Seahiking is spelen in de zee voor volwassenen! Je rolt, duikt, springt, rent, wandelt of bodysurft door het water, een soort freerunning in water. Door de dynamiek van het zeewater helpt seahiking je op alle fronten je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Als seahiker speel je met water en leer je de zee te lezen en er op verschillende manieren op te reageren. Seahiking is veilig, toegankelijk voor velen en het kan bijna 365 dagen per jaar worden gedaan - golven of geen golven. In 2022 won seahiking een prestigieuze prijs voor innovatie om meer mensen actief te krijgen in open water. Deze nieuwe sport is nu wereldwijd geworden en is in Den Haag ontstaan. Reserveer nu je plek voor een onvergetelijk avontuur op het water. En ben één van de eersten die Seahiking speelt! 

Outdoor activities teambuilding

Seahiking is opwindend en vol avontuur langs de schilderachtige kustlijn. Geniet van een sessie van 90 minuten waarbij je de prachtige wateren van Boca Grandi, Kijkduin / Hart Beach, of Scheveningen verkent. Onze ervaren instructeurs zullen je door deze unieke ervaring leiden, waarbij ze de veiligheid waarborgen en speciale Seahike-uitrusting en zomerwetsuits. Of je nu een beginner bent of een ervaren zeehiker, deze excursie biedt een onvergetelijke kans om in contact te komen met de natuur en te genieten van de sensatie van de zee.

Rol, duik, spring, draai, ren, loop, zwem en bodysurf!

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

zee wandel tocht expeditie den haag
ultimate sea experience hiking noordzee
outdoor activities teambuilding expeditie noordzee
bodysurf seahiking outdoor team dag den haag strand sport
kijkduin bodysurf seahiking outdoor team scheveningen
freerunning bodysurf seahiking outdoor team scheveningen
water den haag bodysurf seahiking team scheveningen