Wim Hof clinic

Wim Hof clinic
Wim Hof clinic

Wim Hof clinic, maak je kennis met de Wim Hof-methode

Tijdens deze workshop maak je kennis met de Wim Hof-methode. Deze staat bekend om zijn voordelen voor de gezondheid en het immuunsysteem. Expeditie Noordzee is trots dit duurzame uitje te kunnen aanbieden, want het vergt een nieuwe blik op je eigen kunnen en energiemanagement in het eigen lichaam. 

Onder begeleiding van een ervaren instructeur zullen jullie de ademhalingstechnieken en de koudetraining van Wim Hof, ook wel bekend als 'Iceman'. Tijdens deze clinic leer je hoe je je ademhaling en lichaamstemperatuur kunt controleren en hoe je stress kunt verminderen. Ideaal voor mentale veerkracht en stressbestendigheid!

Dit duurzaam uitje is niet alleen een geweldige manier om de teamgeest te versterken, maar ook om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. De Wim Hof clinic is een unieke ervaring die u en uw team nog lang zal bijblijven en waarbij je direct profijt hebt van de technieken in het dagelijks leven.

in samenwerking met trees4all planten wij bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk