Wim Hof clinic

Wim Hof clinic
Wim Hof clinic

Ontdek de Wim Hof-Methode!๐ŸŒฟ

Duurzame Energieboost Workshop

โ„๏ธ Verleg je grenzen en ervaar de kracht van de Wim Hof-methode tijdens onze unieke workshop! Expeditie Noordzee biedt met trots dit duurzame uitje aan, waarbij we de voordelen voor gezondheid en immuunsysteem combineren met een vernieuwende kijk op zelfvertrouwen en energiemanagement in het eigen lichaam.

Leer tijdens deze workshop hoe je door middel van breathwork, mindset en het ijsbad, meer energie aanmaakt, stress de baas wordt, zeer diep ontspant en je immuunsysteem een boost geeft.

Workshop Overzicht:

  • ๐ŸŒฑ Duurzaamheid in de Praktijk: Deze workshop wordt met zorg en duurzaamheid aangeboden, omdat we geloven dat het bevorderen van gezondheid en welzijn hand in hand moet gaan met respect voor onze omgeving. Leer de Wim Hof-methode op een verantwoorde en duurzame manier.

  • ๐Ÿง˜ Ademhaling en Koudetraining: Onder leiding van een ervaren instructeur dompelen jullie jezelf onder in de Wim Hof-methode, geleid door een gekwalificeerde 'Iceman'. Verken de ademhalingstechnieken en koudetraining om controle te krijgen over je ademhaling en lichaamstemperatuur, en ontdek hoe je stress effectief kunt verminderen.

  • ๐Ÿš€ Boost van Zelfvertrouwen: Deze workshop is niet alleen een reis naar mentale veerkracht en stressbestendigheid, maar ook een kans om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Leer jezelf uitdagen en ontwikkel nieuwe vaardigheden die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven.

Waarom de Wim Hof Clinic voor jullie Team?

  1. ๐ŸŒฌ๏ธ Mentale Groei: De adem- en koudetrainingen hebben een aanzienlijke invloed op mentale groei. Train je brein om weerstand los te laten en te vertrouwen op je ademhaling en lichaam. Loslaten is hierbij een cruciaal aspect.

  2. ๐Ÿง  Stressvermindering: Leer effectieve technieken om stress te verminderen en verbeter je stressbestendigheid. De Wim Hof-methode biedt praktische tools die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

  3. ๐Ÿค Teambuilding: Versterk de teamgeest door samen deze unieke ervaring te delen. De gezamenlijke uitdagingen en successen creëren een band die verder gaat dan de workshop zelf.

Praktische Informatie:

  • โฐ Duur: Neem deel aan een verrijkende workshop van 2 uur en 30 minuten.
  • ๐Ÿž๏ธ Locatie: Zowel binnen als buiten beschikbaar, zodat je de workshop kunt aanpassen aan de behoeften van jouw team.

Ervaar de Wim Hof-methode op een duurzame en verrijkende manier. Deze clinic biedt niet alleen een unieke ervaring, maar ook waardevolle technieken die je leven blijvend zullen veranderen. Geef je team de kans om zich te ontdekken en samen te groeien tijdens dit ijselijk duurzaam uitje! โ„๏ธ๐ŸŒŸ

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

Wim Hof aan zee