Yoga aan zee

Yoga aan zee
Yoga aan zee

Beleef een onvergetelijk en duurzaam uitje Yoga aan Zee via Expeditie Noordzee!

Wij staan voor een gezonde, sociale en duurzame samenleving. Bij ieder uitje dat wordt geboekt, planten wij een boom en doneren we een percentage aan stichting Breed Geluk. Zo dragen we ons steentje bij aan het behalen van de gedeelde doelstellingen om wereldwijd de CO2-uitstoot terug te dringen in 2030. En om sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen.

Onze duurzame uitjes zijn CO2-neutraal en ecologisch verantwoord. Ze zijn daarom de perfecte keuze voor bedrijven die willen voldoen aan hoge normen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij willen iedereen helpen de duurzamere keuze te maken. Dat doen we o.a. met ons Stichting Breed Geluk & Bomen project. En wat is er nou beter voor meer mindfulness (awareness) dan een ontspannende en bewustzijnsverrruimende Yoga-sessie aan zee?

Jullie team wordt begeleidt door onze enthousiaste en 100% betrokken teamleiders. De horeca-ondernemers waarmee we samenwerken hebben steeds een veganistische kaart beschikbaar. Boek hier je duurzame uitje om de organisatiedoelen te behalen. Om de wereld tegelijkertijd een beetje beter achter te laten. Misschien ambieert de organisatie een B corp certificering? Jullie ontvangen een certificaat van ons. Want met onze partners, zetten we in op het vergroten van de biodiversiteit en het verbeteren van een beter milieu met behoud van een eerlijke toekomst. Laten we het samen doen: Teamwork makes the dream work!

Dus, kom genieten van de rustgevende omgeving van de zee en de natuur. Tegelijkertijd draag je bij aan een betere wereld. Door het boeken van dit duurzame uitje help je mee verder te verduurzamen. Met het Yoga aan Zee-uitje bij Expeditie Noordzee, maak je samen met ons de wereld vandaag een stukje mooier!

Yoga: een fantastische activiteit op het strand

Met je blik naar de horizon voel je je helemaal zen worden. Tijdens de workshop yoga voelen jullie de energieën stromen. Onze yoga instructeurs is dat toevertrouwd. Iets voor je collega’s tijdens dit teamuitje? De les kan worden aangepast aan het niveau en de behoeften van de groep. Iedereen kan meedoen!

Yoga Workshop Scheveningen

Wat is er lekkerder dan yoga in de open lucht? We geven yoga het liefst op het strand. Mocht dit niet kunnen vanwege het weer, dan is er een uitwijkmogelijkheid naar binnen. De les kan bestaan uit een ontspannen Hatha les of een vlottere Vinyasa. Het verzoek is om een eigen handdoek mee te nemen en om soepel zittende kleding te dragen. De les duurt ongeveer 1,5 uur. Ervaar yoga in de natuur!

in samenwerking met trees4all planten wij bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk