Yoga aan Zee

Yoga aan Zee
Yoga aan Zee

Duurzame Yoga aan Zee Workshop

🌊 Een Mindful Teamuitje met Expeditie Noordzee

Beleef een duurzaam uitje met Yoga aan Zee via Expeditie Noordzee! Wij zetten ons in voor een gezonde, sociale en duurzame samenleving. Onze duurzame uitjes zijn CO2-neutraal en ecologisch verantwoord, waardoor ze de ideale keuze zijn voor bedrijven die verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Bij iedere boeking planten we een boom via Trees 4 All. Samen brengen we CO2-uitstoot terug en bevorderen we bewustzijn en mindfullness door yoga. 

Hoogtepunten van Onze Duurzame Yoga Workshop:

🌳 Milieubijdrage: Iedere boeking draagt bij aan ons Bomen project, ter bevordering van herbebossing en ter ondersteuning van het milieu. En door een donatie aan Stichting Breed Geluk is dit ook een sociaal en (maatschappelijk verantwoord) mvo uitje.

🧘 Mindfulness aan Zee: onderga met je team een verkwikkende yogasessie, begeleid door een enthousiaste, ervaren en betrokken instructeur. Laat de rustgevende geluiden van de zee deze mindfulness-ervaring versterken.

🌱 Gezonde & Verkwikkende Lunch of Diner: onze samenwerkende horecaondernemingen aan zee, bieden een gezond, voedzaam en revitaliserend menu aan. De speciaal geselecteerde strandtenten waarmee Expeditie Noordzee samenwerkt, zijn in lijn met onze gemeenschappelijke doelstellingen omtrent duurzaamheid en ethische praktijken. Die bij voorkeur in het bezit van een Green Key duurzaamheidscertificaat zijn om voedselverspilling tegen te gaan. 

🌍 Certificering en Erkenning: Erkenning voor jullie toewijding aan duurzaamheid en ergonomie bij Expeditie Noordzee. Wat bijdraagt aan het organisatiebreed uitdragen van mvo doelstellingen.

🌺 Maatschappelijk en Milieueffect: door de donaties aan 2 goede doelen en het planten van 2 bomen bij iedere geboekte Yoga-les zijn jullie maatschappelijk verantwoord bezig en ook voor het milieu actief.

Boek Yoga voor Bedrijven

🧘Boek een duurzame bedrijfsuitje om de organisatiedoelen te behalen en tegelijkertijd de wereld een betere plek achter te laten. Werk samen met Expeditie Noordzee, want "Teamwork makes the dream work!" Met je blik op de horizon voel je de zen in je ontstaan. Tijdens de yogaworkshop zul je de energieën voelen stromen, vakkundig begeleid door onze yogainstructeur. Dit is perfect voor je collega's tijdens dit teamuitje aan zee. De yoga-sessie kan worden aangepast aan het niveau en de behoeften van de groep, zodat iedereen kan deelnemen. Mocht het weer niet meewerken, dan hebben we binnenalternatieven beschikbaar. De sessie kan bestaan uit een ontspannen Hatha-les of een vlottere Vinyasa-flow. Breng je eigen handdoek mee en draag comfortabele kleding. De les duurt ongeveer 1,5 uur. Ervaar yoga in de natuur! 🌿

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

yoga op het strand
yoga aan zee