Zeewierwandeling

Zeewierwandeling
Zeewierwandeling

Zeewierwandeling bij Expeditie Noordzee

🌿Ontdek de verborgen schatten van de Noordzee

Als je van de natuur houdt, dan is onze zeewierwandeling een geweldige keuze. Tijdens deze wandeling leer je over de verschillende soorten zeewier die in de zee groeien en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Het is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar ook om te leren over de verborgen kracht en enorme potentie van zeewier.

🪸Zeewier is Voedzaam

De zeewierwandeling is een totaalbeleving van geur, kleur en smaak. Want er wordt ook geproefd! Na eerst zelf op zoek te zijn gegaan naar zeewier en nadat er uitleg is gegeven over de karakteristieken van de verschillende zeewiervondsten, gaan julllie proeven. Er is altijd wel zeewier op het strand te vinden, en anders heeft de zeewierman een voorraad paraat. Het zeewier gaat in een pannetje, wat kruiden erover, smullen maar. Back to nature!

🌍Sportief de Wereld van Zeewier ontdekken 

Met je blik op de uitgestrekte oceaan voel je de frisse zeelucht door je haren waaien. Tijdens onze zeewierwandeling ontdek je de prachtige wereld van zeewier. Onze ervaren gidsen leiden je langs de kustlijn en laten je kennismaken met de vele verschillende soorten zeewier en hun bijzondere eigenschappen. Deze activiteit is perfect voor een teamuitje of een gezellig dagje weg met vrienden en familie. Het is een unieke manier om de natuur te ervaren en tegelijkertijd te leren over de lokale flora en fauna. Onze gidsen passen de wandeling aan op het niveau en de behoeften van de groep. Of je nu een ervaren wandelaar bent of net begint, iedereen kan meedoen!

Zeewierwandeling: expeditie langs de Noordzeekust

De exacte locatie kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en het getij, maar we zorgen er altijd voor dat het een veilige en mooie route is. Het verzoek is om stevige schoenen te dragen en warme kleding aan te doen, aangezien het aan de kust vaak wat frisser kan zijn. De wandeling duurt ongeveer 1.5 uur en halverwege maken we een korte pauze om even op adem te komen en te genieten van het prachtige uitzicht op zee. Onze gidsen vertellen je dan ook meer over de geschiedenis en het belang van zeewier voor de lokale gemeenschap.

Zeewierman Toine Wilke

Kortom, de zeewierwandeling is een unieke en verfrissende manier om de natuur te ontdekken en iets nieuws te leren over de verborgen schatten van de zee. Kijk hier de TEDx filmpje van 1 van onze Zeewiermannen Toine Wilke! 

in samenwerking met trees4all planten we bij elke boeking 1 boom in Nederland en 1 boom in Bolivia. Ook doneren we een percentage aan goede doelen Stichting Giving Back en Breed Geluk

zeewier weetjes
wandeling zeewier
strandwandeling zeewier
zeewier wandeling den haag
zeewier wandeling is
zeewierwandeling scheveningen
toine wilke zeewierman
zeewier wandeling noordzee
wandeling zeewier scheveningen
zeewier
zeewierman toine wilke